Individuele coaching via ZOOM

Je hebt niet echt meer plezier in wat je doet, hebt het gevoel dat je stilstaat en toch zet je (nog) geen concrete stappen. Of je weet dat je iets wilt veranderen aan je leven, maar het is lastig om je vinger erop te leggen. Je wilt ontdekken wie je bent en verlangt naar meer voldoening in je loopbaan of leven. 

 

Vragen die in je hoofd rondgaan zijn bijvoorbeeld:

  • In welke baan kan ik mijn talenten/kwaliteiten goed inzetten?
  • Hoe kan ik tevreden zijn met mezelf?
  • Waar ben ik echt op mijn plek?
  • Wat heb ik nodig om te gaan voor mijn dromen?
  • Hoe ga ik om met onzekere gevoelens?

 

ZOOM-gesprekken

Coachgesprekken via ZOOM zijn net zo effectief als live coachgesprekken en het voordeel is dat je vanuit elke plek een gesprek met me kunt voeren. 

In een kennismakingsgesprek kun je vertellen wat er speelt in jouw leven en ook ontdekken of je een klik met me hebt. Het is heel belangrijk om je tijdens een coachtraject veilig en op je gemak te voelen, dus gebruik dat gesprek ook om bij jezelf te merken of ik de coach ben die bij jou past.

 

Kennismakingsgesprek - 30 minuten = gratis

Coachgesprek - 60 minuten = 90 euro (incl. BTW)

Meestal hebben coachees aan 3-4 gesprekken genoeg om weer zelf verder te kunnen. Vanuit jouw verhaal maken we samen een inschatting. 

 

Mix en match

Het is ook mogelijk om coaching via e-mail toe te voegen aan de ZOOM-gesprekken. Juist de combinatie kan heel waardevol zijn. Lees hier meer over coaching via e-mail. 

Ik heb Judith leren kennen in een periode waarin ik zoekend was naar welke stappen ik wilde ondernemen binnen mijn carrierepad. Ik heb het coachtraject ervaren als veilig, persoonlijk en professioneel. Ze stelt de juiste vragen, laat je nadenken en prikkelen om de juiste oplossingen te vinden die bij je passen. Tot slot heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven, door haar optimisme en positieve benaderingen gaf ze mij het gevoel te mogen vertrouwen op mijn keuzes richting een carrière die bij mij past.

Suzan - individueel coachtraject