4-weekse per post: schrijf je leven.

Je wilt iets anders in je leven, maar je weet nog niet precies wat je anders zou willen. Een stemmetje dat zegt: 'het wordt tijd voor verandering, je leven klopt nu niet helemaal bij wie je bent.' Je kunt dat stemmetje negeren, maar er ook voor kiezen om verder te onderzoeken. Dat is precies wat je gaat doen in deze 4-weekse. 

 

Vragen die je hebt zijn bijvoorbeeld:

 • Het gaat goed, maar er mist nog iets, wat is dat precies?
 • Het begint te kriebelen, wat wil ik hierna?
 • Welke richting wil ik op met mijn (loop)baan?
 • Hoe krijg ik duidelijk(er) waar ik van droom?

 

Wat ontvang je in deze 4-weekse?

 • Elke week krijg je 4 weken lang, een handgeschreven kaart met een inspirerende quote. Je krijgt dus post!
 • Verder zitten er in de envelop schrijfopdrachten in een specifiek thema. Je ontvangt 4 weken lang, iedere week een handgeschreven kaart met iedere quote. Daarnaast zitten in de envelop schrijfopdrachten in een specifiek thema. Zo ontdek je al schrijvend, week na week, waar je naar verlangt en welk leven daarbij past.

 

 • Thema week 1: Hoe gaat het nu met je?
 • Thema week 2: Waar geniet je van?
 • Thema week 3: Wat zou je willen?
 • Thema week 4: Hoe ga je verder?

 

Met of zonder begeleiding?

 • Ontvang je alleen de post, dan betaal je in totaal 60 euro (incl. BTW). Je gaat dan zelfstandig met de oefeningen aan de slag.
 • Wil je ook begeleiding? Of vind je het fijn een stok achter de deur te hebben? Stuur dan iedere week de uitwerking op via de mail. Je krijgt van mij een persoonlijke reactie met aanvullend materiaal. Je betaalt dan in totaal 100 euro extra (incl. BTW).

Nogmaals wil ik je danken voor je fijne begeleiding, dit had ik precies nodig. Geen gevoel van dwang, positief, goede vragen die stapje voor stapje een diepere laag aantikken. Ook leuk om af en toe een envelop, brief en kaart te ontvangen. 

Je laatste kaart “Een pad ontstaat door erop te lopen” past perfect bij mij deze week en ik ben vast van plan weer verder mijn pad te volgen, zonder me te veel zorgen te maken.

Suzan Pereira - 4 weekse met begeleiding